Полезно

students
Една от най-рентабилните инвестиции е тази в образованието. Колко струва висшето образование у нас и в чужбина и какъв е най-изгодният вариант за финансиране на семестриални такси и издръжка на студент с кредит.


Повече

 

solar energy article
Фотоволтаичните инсталации стават все по-популярни вече и у нас. Без значение дали се интересуваш от инвестиции, или просто от намаляване и оптимизиране на разходите за електроенергия, соларните системи са енергията на бъдещето. Разбери как може да осигуриш евтин и безопасен източник на енергия за домакинството на разумна цена.


Повече

 

16
Коледните празници носят прекрасни емоции, но са свързани и с доста разходи. Колко харчим по Коледа и как можем да прекараме празниците приятно с ограничен бюджет?


Повече

 

article heritage 1280 720
В наши дни все повече хора теглят кредити, което често довежда до задлъжняване. Какво можем да направим в случаи, че сме наследили непосилна кредитна сума?


Повече

 

bm credit article
Изграждането и управлението на собствен бизнес са времеемки задачи и изискват много воля и усилия. Как бизнес финансирането може да помогне на бизнеса да расте?


Повече

 

maichinstvo
Разходите за новородено са непосилна сума за редица семейства, а банките трудно отпускат кредит по време на майчинство. Могат ли майките да изтеглят кредит?


Повече

 

credit trust article1
Повечето хора, които се нуждаят от финансиране, са свикнали да се обръщат към банките. Там често се сблъскват с една тромава процедура, куп документи с дребен шрифт и в крайна сметка получават отказ, ако не отговарят на условията.


Повече

 

real estate article
Разумно ли е да инвестираме в имоти по време на инфлация? Каква доходност можем да очакваме и за какво да внимаваме при сделките с недвижими имоти?


Повече

 

потребителски кредити,потребителски кредит,потребителските кредити,потребителско кредитиране,кредит
Какво трябва да знаем преди да теглим потребителски кредит? Какви са лихвите, тенденциите на пазара и за какво да внимаваме.


Повече