Бизнес кредити

За нас

 

Имаш бизнес или искаш да стартираш такъв – твоят бизнес кредит е на една ръка разстояние

В зависимост от потребностите на клиентите банките предлагат различни варианти за финансиране на техния бизнес. Без значение дали си стартиращ или имаш вече работещ бизнес и се нуждаеш от допълнителен капитал за създаването и налагането на нови продукти и услуги, ние ще те насочим към най-подходящия вариант за бизнес кредитиране спрямо твоите нужди, цели и текущо финансово състояние.

Тъй като повечето банки имат различни критерии за разделение между корпоративни клиенти и малък и среден бизнес, нашите консултанти ще ти помогнат да избереш най-добрия вариант, съобразен с твоите потребности от финансиране по отношение на размер на кредита, погасителен план и срок на кредита. Нашите експерти ще прегледат финансовите ти отчети и ще ги оформят по начин, по който да получиш по-добра кредитна оценка и по-добри условия за бизнес кредит, без да се изкривява информацията.

Наша задача е да съберем и анализираме всички оферти за теб и да ти съдействаме по време на целия процес по усвояване на кредита – от избора на банка и структуриране на сделката до воденето на преговорите за сключването ѝ.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР